HarleyTalking
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Prospect kicks33's Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    9

    FXDB from philippines

    Sir,i have a trouble with my bike,in the morning when i started the bike,idle speed is normal,then when i ride the bike for 10 mins,i fill that the idle speed is high and sometime its too low,please help.Thank you.my bike is 2008 FXDB

  2. #2
    New Member Liaison Tom's Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    south bend
    Bike
    09 ultra black
    Posts
    17,518
    First I would check for codes I put up a video here this explains it that is the starting of possibly finding out the problem http://youtu.be/bSMPerLndwU
    May I be "the least in the household of God."...

  3. #3
    New Member Liaison Tom's Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    south bend
    Bike
    09 ultra black
    Posts
    17,518
    This video shows you how to clean the idle air http://youtu.be/oK6KZcirHpg
    May I be "the least in the household of God."...

  4. #4
    New Prospect kicks33's Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    9

    Idle speed

    Thanks for the advice,i already cleaned the air intake control as your advice,cannot test today due to bad weather here.Another problem i encounter was when i ride the bike,security lamp on speedo lights up,wat causes this?thanks

  5. #5
    New Member Liaison Tom's Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    south bend
    Bike
    09 ultra black
    Posts
    17,518
    My security lamp does the same thing I checked my codes and what it is is a interruption from the antenna to the alarm system seems to cause no harm it just is on sometimes I figure one of these days I'll clean the plug where the alarm which I believe is on top of the computer box which is on top of the battery how clean those clean the plug ,,,don't forget to pull up your codes that may help you narrow down the idol problem
    May I be "the least in the household of God."...

  6. #6
    New Prospect kicks33's Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    9
    Click here to enlarge Originally Posted by Tom Click here to enlarge
    My security lamp does the same thing I checked my codes and what it is is a interruption from the antenna to the alarm system seems to cause no harm it just is on sometimes I figure one of these days I'll clean the plug where the alarm which I believe is on top of the computer box which is on top of the battery how clean those clean the plug ,,,don't forget to pull up your codes that may help you narrow down the idol problem

  7. #7
    New Prospect kicks33's Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    9
    Good day.Tested the bike today and the idle speed is sometime low and sometimeshigh,no alarm is indicated on trouble code on speedo.Please help.Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

HarleyTalking.com is a privately owned internet discussion forum and is not affiliated with, endorsed by, or sponsored by Harley Davidson, Inc in any way. The Harley Davidson names and logos are trademarks owned by Harley-Davidson, Inc.